Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 5 camere

Zona Pantelimon, Bucuresti vezi harta

130.000 €

Rata credit de la 3,456 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 582313

* campuri obligatorii

VIB Imobiliare va propune spre inchiriere spatiu pentru birouri , zona Mall Vitan (Zizin) - Timpuri Noi. Spatiul este situat intr-un imobil nou D P 2 M (constructie 2016), are o suprafata de 125 mp, dispune de contorizare individuala, centrala proprie, gresie, faianta, parchet, totul nou, nemobilat, neutilat, ferestre cu geam termopan, izolatie exterior. . Se poate inchiria compartimentat. Disponibile : , mansarda. Vecini : Timputi Noi, Mall Vitan, Nerva Traian.


Detalii imobil apartament 5 camere

Pret/m2 1.040,00 €
Comision 3%
Camere 5
Suprafata 125 m2
Etaj 41/2
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 2016
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..