Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament 4 camere

Zona Romana, Bucuresti vezi harta

1.100 € / luna

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 491672

* campuri obligatorii

Localizare
GM1088 Inchiriere apartament 4 camere, in vila interbelica, etaj 3, Lascar Catargiu intre Piata Romana si Piata Victoriei
Apartamentul este situat intr-un imobil cu regim de inaltime P+3+Pod,construit in 1938, cu un apartamente/nivel, pe structura din caramida.COMPARTIMENTARE SI SUPRAFETE :
Apartamentul este compus din 4 camere spatioase semidecomandate, balcon si baie, avand o suprafata utila de 85mp. Camerele au suprafete intre 21 si 14mp.FINISAJE SI DOTARIApartamentul este recent renovat, cu finisaje de calitate, parchet, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie si faianta la baie, usile interioare sunt din lemn, iar usa de la intrare este metalica, aer conditionat in fiecare camera si centrala proprie.VECINTATI:
Imobilul este amplasat ultracentral, intre Piata Victoriei si Piata Romana,aproape de marile centre de afaceri, la doar 5 minute distanta de metroul Piata Victoriei.Bulevardul Lascar Catargiu este definit de elementele specifice care-i confera caracterul precum profilul transversal constant si echilibrat, preponderenta constructiei de tip vila burgheza in regim continuu, ambianta creata de prezenta vegetatiei de aliniament de-a lungul spatiilor pietonale ample.
Initial denumita bulevardul Coltei, artera care face legatura intre Piata Romana si Piata Victoriei isi datoreaza numele marelui om politic conservator Lascar Catargiu, prim-ministru in vremea Regelui Carol I.
Avand o valoare arhitecturala ridicata, gradul de protectie este maxim, protejandu-se valorile arhitectural-urbanistice, istorice si de mediu.
Bulevardul reprezinta o axa de tip particular care face tranzitia intre deschiderea plantata a bulevardelor Aviatorilor si Kiseleff si concentrarea bulevardului Magheru.


Detalii imobil apartament 4 camere

Comision 50%
Plata in avans 1 luna
Garantie 1 €
Camere 4
Suprafata 85 m2
Etaj 3/3
Bai 1
Terase si balcoane 1
Langa metrou DA
Centrala termica DA
Mobilat nu
Utilat nu
A / C DA
An renovare 2017
Stare proprietate de renovat
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..