Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 5 camere

Zona Mihai Bravu, Bucuresti vezi harta

130.000 €

Rata credit de la 3,455 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 582378

* campuri obligatorii

VIB IMOBILIARE va prezinta pentru inchiriere sau vanzare un superb apartament cu 4 camere amplasat in Rond Matei Voievod (Mihai Bravu), cu intrare stradala si vedere mixta, catre Bulevardul Unirii si spre zona de case din spatele rondului.Imobilul a fost finalizat in anul 1994, beneficiaza de arhitectura si finisajele deosebite caracteristice Bulevardului Unirii.Imagine si spatii comune somptuoase, paza la intrare sunt argumentele unui confort civilizat, actual, trainic si placut vizual.Apartamentul are 4 camere, are o suprafata de aproximativ 100 mp, este bine impartit cu o delimitare echilibrata a zonei de zi fata de zona de noapte. Apartamentul a fost renovat integral, instalatiile electrice termice si sanitare fiind schimbate. Are ferestre cu geam termopan, gresie, faianta, usa metalica.Designul, finisajele, culorile alese creeaza un ambient placut si un puternic sentiment de sunt acasa.Are spatii de depozitare, zona de lucru prin amenajarea unui birou si tot mobilierul necesar pentru functonarea optima a unei familii cu copii.
Este dotat cu aparate de aer conditionat, blocul este bine izolat ceea ce face sa ai conditii de locuit bune cu costuri mici.Amplasarea in Centrul Capitalei, face sa beneficiezi de toate facilitatile unei bune conectari la viata sociala si economica, sa ai la dispozitie tot ceea ce asigura confort unei famill


Detalii imobil apartament 5 camere

Pret/m2 1.226,42 €
Comision 3%
Camere 5
Suprafata 106 m2
Etaj 9/13
Bai 2
Terase, balcoane 3
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1994
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..