Penthouse Unicat 403 mp utili 4 camere - Sos. Nordului, Parc Herastrau

Zona Herastrau, Bucuresti vezi harta

4.900 € / luna + TVA

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2018

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 546443

* campuri obligatorii

Conceput pentru cei care si-au dorit intotdeauna spatiul unei vile si in acelasi timp confortul unui apartament, acest penthouse se recomanda pentru rasfatul unei familii iubitoare de spatii mari si de lumina naturala. Amplasat in plan second, penthouse-ul este ferit de zgomotul din Parcul Herastrau si are urmatoarele caracteristici.Apartamentul propus in suprafata totala de 460 mp se afla la ultimul etaj, 3/3, cu o orientare Sud-Vest, lucru ce confera incaperilor un grad de luminozitate sporit pe tot parcursul zilei. De asemenea, spatiile vitrate extrem de generoase pun in valoare calitatea finisajelor si volumului spatiilor largi.In oricare din incaperile apartamentului unde v-ati afla predomina sentimentul de libertate si vast. Holul de acces are amenajat un dressing imens de 11 metri.
Living-ul este mai mult decat generos, fiecare membru al familiei putand avea intimitatea lui.
Bucataria deschisa este perfecta pentru a gati pentru familie sau prieteni.
Accesul catre dormitoare si bai se face tot dintr-un hol generos si luminos, fiind inchis in usi din lemn cu sticla. Tot de aici se ajunge intr-o spalatorie.
Exista 2 dormitoare asemanatoare (27mp si 32mp) mochetate si unul matrimonial, cu o baie de 34 mp si un dressing lung de 6 m. Exista si o terasa acoperita (36 mp) suficient de generoasa pentru petreceri sau pentru petrecerea unui timp liber de calitate.Exista 2 locuri de parcare subterane cu o boxa la subsol pentru depozitare.Dotari:
Lavoare din ceramica portelanata;
Baterii monocomanda;
Toalete din ceramica;
Cada tip jacuzzi din fibra de sticla;
Calorifere din otel;
Grila ventilatie in bai si bucatarie;
Spalatorie.Apartamentul COD ESP04959RB poate fi inchiriat pentru suma de 4900 euro + tva/ lunar.Link oferta: http://www.espaco.ro/oferta/apartament-4-camere-8212.html


Detalii imobil Penthouse Unicat 403 mp utili 4 camere - Sos. Nordului, Parc Herastrau

Pret/m2 12,16 € / luna
Camere 4
Suprafata 403 m2
Etaj 3/S,P+3,D
Bai 4
Mobilat da
Utilat da
Material Beton
An constructie 2010
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Alexandru Dascalu

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de inchiriere

Zone: Dorobanti, Piata Romana, Herastrau, Floreasca, Primaverii, Aviatorilor

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 23 Mai 2017

Vechime: 8 ani, 9 luni

ESPACO Investment

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 24 Septembrie 2013
  • Vechime: 2 ani, 9 luni
  • Numar agenti: 12
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, Iancului, Nord, Imprejurimi Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Baneasa, Piata Victoriei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Mosilor, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Obor, Vatra Luminoasa, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Barbu Vacarescu, Aviatorilor, Calea Victoriei, Aviatiei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..