Apartament 4 camere complex Rezidential Dorobanti

Zona Dorobanti, Bucuresti vezi harta

1.799 € / luna + TVA

Ultima actualizare: 26 Aprilie 2018

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 550624

* campuri obligatorii

Espaco va prezinta inspre inchiriere un apartament deosebit cu 4 camere, 3 bai, un living cu bucatarie inchisa, complet mobilat si utilat.Descriere tehnica:
- suprafata construita 212 mp;
- suprafata utila 170 mp;
- terase de 10mp, respectiv 14.4 mp;
- Dormitor matrimonial cu baie si dressing;
- Parchet esenta merbau;
- Centrala proprie;
- 1 Loc de parcare in Garaj;
- doua apartamente pe nivel;
- bloc construit 2006;
- boxa 12 mp;
- bucatarie complet mobilati si utilata Whirlpool;
- complex rezidential cu curte interioara cu paza permanenta si supraveghere video.Apartamentul se remarca prin pozitionarea excelenta pe una din strazile din zona Dorobanti-Capitale. Printre calitatile sale se subliniem suprafata vitrata generoasa, compartimentarea dar si existenta spatiilor de depozitare.Zona de zi cu vedere catre curtea interioara are peste 50 mp.
Zona de master bedroom in suprafata de 35 mp este alcatuita din dormitor baie cu cada si dressing.FInisaje de buna calitate, aer conditionat in fiecare camera dar si mobilierul de calitate sunt lucruri care contribuie la confortul dvs.Va aflati intr-o zona premium cu regim de inaltime scazut, unde predomina linistea.
Tot aici regasim Ambasade, magazine, banci, restaurante, cafenele, farmacii, etc.Statia de metrou Aviatorilor se afla la 2 statii Ratb distanta.Pretul de inchiriere pentru acest apartament complet mobilat (cod ESP05377RB) este de 1799 euro +tva/luna.Telefon: 0726.11.99.88Link oferta: www.espaco.ro


Detalii imobil Apartament 4 camere complex Rezidential Dorobanti

Pret/m2 10,58 € / luna
Camere 4
Suprafata 170 m2
Etaj 1/S,P+3
Bai 3
Mobilat da
Utilat da
Material Beton
An constructie 2006
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Alexandru Dascalu

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 23 Mai 2017

Vechime: un an, 4 luni

ESPACO Investment

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 24 Septembrie 2013
  • Vechime: 9 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 26
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, Colentina, Iancului, Nord, Imprejurimi Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Snagov, Baneasa, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Mosilor, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Obor, Vatra Luminoasa, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Barbu Vacarescu, Aviatorilor, Calea Victoriei, Aviatiei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..