COMISION 0% - Apartament 4 camere in Cotroceni - imobil renovat 2017

Zona Cotroceni, Bucuresti vezi harta

1.200 € / luna (negociabil)

Ultima actualizare: 18 Aprilie 2018

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 582634

* campuri obligatorii

Compania Zoom City va prezinta, cu 0% COMISION pentru chirias, un apartament modern, situat in Cartierul Cotroceni, intr-o vila renovata complet in anul 2017, situata langa Palatul Cotroceni si la doar 50 metri distanta de Gradina Botanica.
Imobilul, P+2, are in total trei apartamente, cate un singur apartament pe nivel, iar renovarea din anul 2017 a inclus, pe langa renovarea apartamentelor, si: refacerea integrala a fatadei si termoizolarea intregii vile, inlocuirea tuturor instalatiilor electrice, sanitare si de gaze, pana la strada, refacerea integrala a acoperisului.
Apartamentul are o suprafata totala de 103,50mp, din care 7,20mp balcoane, o compartimentare eficienta, preia multa lumina naturala, iar dintre finisaje amintim: usi interior si acces apartament Pinum, tamplarie PVC Veka cu geam tripan si feronerie premium, parchet triplustratificat raschetabil de 14mm, gresie Marazzi, vopsea Benjamin Moore, aparate aer conditionat Daikin in fiecare camera, centrala termica prin condensare, totul fiind complet nou.
Apartamentul nu a fost locuit in urma renovarii. Ideal officeCOMISION 0% pentru chirias!


Detalii imobil COMISION 0% - Apartament 4 camere in Cotroceni - imobil renovat 2017

Comision 0% de la cumparator
Camere 4
Suprafata 104 m2
Etaj 1/2
Bai 2
Terase si balcoane 2
Mobilat partial
Utilat da
Material Beton
An constructie 1940
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Gradina Botanica, Cotroceni, Cismigiu, Stirbei Voda, Ana Davila, Carol Davila, Palatul Cotroceni, Facultatea de Medicina

Valentina Radulescu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 26 Aprilie 2016

Vechime: informatie in curs de actualizare

ZoomCity

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 24 Octombrie 2011
  • Vechime: 7 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 4
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: Eroii Revolutiei, Iancului, Muncii, Tineretului, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Piata Alba Iulia, Mosilor, Stefan cel Mare, Obor, Vatra Luminoasa, Primaverii
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..