GM1153 Apartament superb in vila Cotroceni_Eroilor, 4 camere, mobilat

Zona Cotroceni, Bucuresti vezi harta

990 € / luna

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 673783

* campuri obligatorii

Localizare si scurta descriere:
GM1153 Cotroceni – Ana Davila/Doctor Stefan Capsa, apropiere Eroilor si Palatul Cotroceni, apartament in vila, etaj 1/D+P+1+M, format din 4 camere, suprafata utila 100mp/suprafata totala 110mp, renovat, constructie 1940. Imobilul este ocupat doar de o mica firma care isi desfasoara activitatea de birouri.Structura, compartimentare si suprafete:Imobilul este construit in perioada interbelica, pe o structura din caramida si pereti din caramida, apartamentul fiind circular, camere spatioase si luminoase, cu suprafete cuprinse intre 14mp si 21mp, 1 baie principala si grup sanitar separat, bucatarie de aproximativ 13mp, 3 balcoane si 1 terasa inchisa, spatiu de depozitare.
Casa este inconjurata de o curte generoasa (300mp), perfecta ca loc de relaxare, in tumultul vietii capitalei.Finisaje si dotari :Apartamentul a fost recent renovat, cu vopsea lavabila si faianta la bucatarie si bai, pardoseli cu parchet din lemn masiv si gresie la bai si bucatarie, s-au pastrat elementele originale precum tamplaria din lemn a usilor si a ferestrelor, tavane inalte, conferind acel aer burghez si romantic specific perioadei interbelice. Se inchiriaza mobilat complet, mobilier elegant, ce completeaza apartamentul si ii pastreaza unicitatea.
Confortul termic este asigurat de centrala termica si aparatele de aer conditionat.
Casa dispune de 2 intrari, ambele asigurand accesul la apartament.
Data fiind pozitia deosebita (strada linistita, cartier central, plin de verdeata), apartamentul se preteaza foarte bine pentru un cabinet de psihologie si psihoterapie, in care isi pot desfasura activitatea mai multe persoane.
Zona sigura si interiorul decorat cu stil il fac ideal si pentru membri ai corpului diplomatic.


Detalii imobil GM1153 Apartament superb in vila Cotroceni_Eroilor, 4 camere, mobilat

Pret/m2 9,90 € / luna
Camere 4
Suprafata 100 m2
Etaj 1/P+1,D,M
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Material Caramida
An constructie 1940
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Andreea Lancea

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 Februarie 2017

Vechime: 19 ani, 11 luni

Gama Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 6 Februarie 2017
  • Vechime: 14 ani, 11 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case, terenuri, spatii comerciale si spatii birouri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..