Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 4 camere

Zona Pajura, Bucuresti vezi harta

104.000 €

Rata credit de la 2,763 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 607045

* campuri obligatorii

Va prezentam la inchiriere un apartament cu 3 camere situat in zona Pajura - Stadion Olimpia, confort 1 decomandat, etaj 3/8, suprafata 78 mp, an constructie 1978, 2 grupuri sanitare - ambele cu aerisire naturala, 2 balcoane, loc parcare.Apartamentul prezentat se afla intr-un bloc reabilitat recent, civilizat cu locatari gospodari, cu spatii comune ingrijite, face parte din categoria apartamentelor care te fac sa spui sunt acasa.Este dotat cu aer conditionat, are montat detector de gaze si alarma, se inchiriaza complet mobilat si utilat.Partitia decomandata asigura confort fiecarei camere si posibilitatea de a creea spatii de depozitare multiple.
Cheltuielile de intretinere sunt rezonabile, chiar mici, avand in vedere ca blocul este reabilitat, ceea ce duce la un confort termic sporit.Vederea larga, aerisita, finisajele, amplasarea intr-o zona cu multe magazine, piete, scoli, gradinite , fac ca acest apartament sa fie unul valoros pentr-o familie cu copii.Apropierea de centrul Capitalei si conectarea usoara la zonele de interes social face ca aceat apartament sa devina locuinta perfecta la un pret corect.Zona permite accesarea usoara a Metroului Mihai Bravu si a Metroului Dristor.
Detalii imobil apartament 4 camere

Pret/m2 1.333,33 €
Comision 3%
Camere 4
Suprafata 78 m2
Etaj 3/8
Bai 2
Terase, balcoane 2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1978
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..