Acest anunt nu mai este activ

APARTAMENT 3 CAMERE TITAN,70 MP,RENOVAT

Zona Titan, Bucuresti vezi harta

300 € / luna

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 592965

* campuri obligatorii

Se ofera spre inchiriere un apartament proaspat renovat,de 3 camere,confort 1, cu o suprafata de 70 mp utili, situat in cartierul Titan,zona Piata Minis, intr-un bloc impecabil de 4 etaje, recent reabilitat termic. Apartamentul foarte spatios si extrem de curat, este mobilat modern si utilat complet, parchet masiv recent ceruit si raschetat,termopan,gresie,faianta,balcon inchis,usa metalica,aragaz, masina de spalat, frigider, detector gaze, apometre, 2 spatii de depozitare iar instalatiile sanitare si electrice au fost schimbate. Bucataria beneficiaza de un frigider nou Artic, si de o masina de spalat noua in garantie, iar saltelele sunt ortopedice si noi noute.
Apartamentul este inconjurat de gradina si verdeata pe toate laturile
Scara blocului este impecabila iar zona este foarte verde si linistita,ferita de zgomotul bulevardelor si poluarea aferenta.
Acces rapid la mijloacele de transport in comun: RATB: 70, 79, 101, 102, 253, 311, 330, 335, metrou Costin Georgian si metrou Titan, se ajunge rapid in Parcul Ior iar piata Minis este la 2 minute de scara blocului.
Apartamentul este liber si merita vazut..


Detalii imobil APARTAMENT 3 CAMERE TITAN,70 MP,RENOVAT

Comision 50%
Camere 3
Suprafata 70 m2
Etaj P/4
Bai 1
Terase si balcoane 1
Internet DA
Mobilat da
Utilat da
An renovare 2018
Material Beton
Stare proprietate noua
An constructie 1981
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..