Acest anunt nu mai este activ

Apartament cu 3 camere | Parcare | Metrou 1 Decembrie la 5 min

Zona Theodor Pallady, Bucuresti vezi harta

400 € / luna

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 714415

* campuri obligatorii

Inchiriere apartament cu 3 camere, s.utila 72 mp , bloc nou 2008, situat la parter inalt din P +4 in zona Theodor Pallady , intre lidl si Metrou 1 Decembrie, Loc de parcare curtea blocului cu poarta actionata prin telecomanda.Mutare imediata !
Apartamentul este liber si poate fi ocupat imediat !Impartire: Living, Dinning cu bar, bucatarie, baie si 2 dormitoare.Perioada minima 1 an .
Avans 1 luna + garantie 1 luna.Apartamentul a fost renovat complet si este mobilat si utilat complet.In zona aveti : Mega Image la 3 minute, Lidl la 3 minute, Transport in comun ( autobuze si tramvai ) Metrou 1 Decembrie la 5 minute pe jos.In proximitate exista gradinite, scoli si parcuri.Inainte de stabilirea unei vizionari am rugamintea sa cititi detalile si sa vedeti pozele ! ( anuntul este 1/1 cu realitate si este valabil)Pentru detalii sau vizionare va astept cu un telefon la primul numar din anunt.


Detalii imobil Apartament cu 3 camere | Parcare | Metrou 1 Decembrie la 5 min

Pret/m2 5,56 € / luna
Camere 3
Suprafata 72 m2
Etaj P
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Material Beton
An constructie 2008
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..