Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Inchiriere apartament 3 camere

Zona Piata Victoriei, Bucuresti vezi harta

500 € / luna (negociabil)

Ultima actualizare: 17 Aprilie 2021

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 726671

* campuri obligatorii

VIB real estate presents for rent a 3-room apartment located in the Ion Mihalache area, intersection with Ion Mincu. It has been recently renovated, is very spacious, with a total area of ​​92 square meters and has street views from all rooms.

It is fully furnished and equipped and is composed as follows: a generous living room with dining area and booth where a small office can be arranged, a bedroom with double bed and the other is arranged to be used as an office but also has a sofa bed . The kitchen is closed and access to the balcony can be done both from the bedroom and from the kitchen. The apartment has a generous balcony, closed and overlooking Ion Mihalache Square.

Both in the living room and in both bedrooms we have a beautiful solid oak parquet, very well cared for recently scraped and lacquered.For more information, do not hesitate to contact us.VIB imobiliare va prezinta spre inchiriere un apartament de 3 camere situat in zona Ion Mihalache intersectie cu Ion Mincu. Acesta a fost de curand renovat, este foarte spatios, avand o suprafata totala de 92 mp si are vedere stradala din toate camerele. 


Este complet mobilat si utilat si este compus astfel: un living generos cu zona de dining si separeu unde poate fi amenajat un mic birou, un dormitor cu pat dublu iar celalalt este amenajat pentru a fi folosit ca si birou dar dispune si de o canapea extensibila. Bucataria este de tip inchis iar accesul in balcon se poate face atat din dormitor cat si din bucatarie. Apartamentul dispune de un balcon generos, inchis si cu vedere catre Piata Ion Mihalache. 


Atat in living cat si in ambele dormitoare avem un suberb parchet din stejar masiv, foarte bine ingrijit de curand raschetat si lacuit.


 


Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.


Detalii imobil apartament 3 camere

Pret/m2 5,00 € / luna
Comision 2%
Camere 3
Suprafata 100 m2
Etaj 6/10
Bai 2
Terase si balcoane 1
Mobilat da
Utilat da
An constructie 1984
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Marius Macoveiu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Decembrie 2020

Vechime: un an, 4 luni

Comision perceput: 50%

VIB Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Mai 2014
  • Vechime: 17 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 22
  • Comision perceput: 50%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..