Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament 3 camere

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

375 € / luna

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 566110

* campuri obligatorii

Daca pe lista ta de dorinte se afla urmatoarele, atunci te astept sa ne cunoastem si sa devii chiriasul acestui apartament:
Cauti un apartament curat. Acest apartament a fost igienizat recent, tocmai pentru a facilita mutarea noilor locatari.
Un apartament spatios si aerist. Bifat! Apartamentul nu este incarcat de mobila si finisajele sunt de calitate – aici a locuit familia proprietarilor si l-au amenajat chiar ca pentru ei. Despre mobila mai pot sa iti spun ca cea din bucatarie a fost achizitionata in 2017, la fel ca si aragazul si canapeaua extensibila din living. Tot in toamna lui 2017 au fost puse si geamuri termopan atat la interior cat si la exterior. Se mai poate aduce un televizor, daca va fi nevoie.
Apartamentul este semidecomandat, are suprafata utila de 62 mp la care se mai adauga 2 balcoane (unul cu intrare din sufragerie si unul cu intrare dintr-un dormitor). Balconul de la sufragerie este suficient de spatios incat sa amenajati in el si un loc de relaxare si spatii de depozitare.
Spatii de depozitare suficiente. Da, pe langa ce se vede in fotografii mai ai la dispozitie un dresing walk-in care te va ajuta sa pastrezi casa libera.
Sa ai un loc linistit in care sa te poti relaxa. Blocul nu este pozitionat stradal, in fata avand un parc suficient de mare care sa atenueze din zgomotul strazii. Ca tot vorbim de relaxare, canapeaua din dormitor este chiar confortabila, ramane doar sa o testati 😊
Detalii tehnice: etajul 2/8, 1 baie si un wc de serviciu, contorizat individual la apa, electricitate.
Cum ar trebui sa fie chiriasii? In primul rand si cel mai important, sa aiba grija de acest apartament ca si de casa lor. Sa il ingrijeasca, sa se asigure ca il pastreaza asa cum l-au primit, sa respecte casa in care vor locui. Proprietarii sunt de treaba si cu siguranta veti putea avea o relatie de incredere reciproca.Cateva cuvinte despre zona: apartamentul este localizat in zona Pietei Moghioros, la 10-12 min. de Plaza Mall si 15 min. de statia de metrou Lujerului. In spatele blocului este Scoala 164 iar spre Bd. Timisoara Colegiul Gheorghe Asachi si Colegiul Grigore Moisil.Te astept la o vizionare, sa ne cunostem!


Detalii imobil apartament 3 camere

Pret/m2 5,21 € / luna
Comision 50%
Camere 3
Suprafata 72 m2
Etaj 2/8
Bai 2
Terase si balcoane 2
Mobilat da
Utilat da
Material Beton, Caramida
Stare proprietate renovata
An constructie 1968
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Piata Moghioros Plaza Mall Bd. Timisoara Metrou Lujerului

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..