Acest anunt nu mai este activ

Apartament 3 cam la curte, + terasa 60mp Bucurestii Noi Chitila

Zona Chitila, Bucuresti vezi harta

500 € / luna

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 589769

* campuri obligatorii

Va propun spre inchiriere, un frumos si generos apartament cu 3 camere, la curte, in Bucurestii Noi in spatele parcului Bazilescu, pe str. Dunei, zona Biserica sf. Andrei, scoala gimnaziala nr. 183/gradinita nr. 102. Apartamentul se afla la etajul 1  unei superbe vile(singur pe etaj), constructie 2007, in suprafata totala de aproximativ 150 mp (apartament 90 mp si terasa 60mp), foarte bine impartit intr-o zona de relaxare si doua zone de dormit, ce dispune de toate amenajarile de care ar avea nevoie un potential chirias. Ca si amenajari, putem enumera, parchet din lemn masiv, gresie, faianta, termopan, izolatie termica, aparat de aer conditionat, incalzire la centrala termica proprie etc.  
Apartamentul se afla la prima inchiriere dupa ce-a fost renovat complet si se inchiriaza pe termen lung, unor persoane linistite. In dormitorul nemobilat, se va cumpara mobila la comanda, in functie de necesitatea chiriasului, la momentul inchirierii. Viitorul chirias trebuie sa-si aduca/cumpere Televizor.Proprietatea se adreseaza acelor persoane, care vor sa scape de zgomotul si noxele orasului, care doresc sa se retraga intr-o zona linistita, cu o strada putin circulata, dar totodata sa aibe totul la indemana.
In imediata vecinatate a proprietatii, se afla Piata 16 Februarie si parcul Bazilescu, cu statia de metrou, iar pentru cumparaturi rapide Mega Image e la doar 4 minute. Statia de tramvai, se afla la 2 minute, iar cea de RATB la 3. Fotografiile sunt reale, din locatie!Vecinatati: Chitila, Parcul Bazilescu, piata 16 Februarie, Bucurestii Noi, Scoala generala 183, Gradinita 102, Penny Market, Mega Image etc.Comision: Standard Proprietatea este reprezentata exclusiv de catre RENET - The Real Estate Network si va astept la vizionari ! .


Detalii imobil Apartament 3 cam la curte, + terasa 60mp Bucurestii Noi Chitila

Comision 50%
Camere 3
Suprafata 90 m2
Etaj 1/1
Bai 1
Terase si balcoane 1
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
A / C DA
An renovare 2018
Material Caramida
Stare proprietate noua
An constructie 2007
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..