Apartament 3 cam la curte + terasa 60mp Bucurestii Noi Chitila

Zona Bucurestii Noi, Bucuresti vezi harta

500 € / luna (negociabil)

Ultima actualizare: 24 Mai 2018

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 589850

* campuri obligatorii

Va propun spre inchiriere un frumos si generos apartament cu 3 camere la curte in Bucurestii Noi in spatele parcului Bazilescu pe str. Dunei zona Biserica sf. Andrei scoala gimnaziala nr. 183/gradinita nr. 102. Apartamentul se afla la etajul 1  unei superbe vile(singur pe etaj) constructie 2007 in suprafata totala de aproximativ 150 mp (apartament 90 mp si terasa 60mp) foarte bine impartit intr-o zona de relaxare si doua zone de dormit ce dispune de toate amenajarile de care ar avea nevoie un potential chirias. Ca si amenajari putem enumera parchet din lemn masiv gresie faianta termopan izolatie termica aparat de aer conditionat incalzire la centrala termica proprie etc.  
Apartamentul se afla la prima inchiriere dupa ce-a fost renovat complet si se inchiriaza pe termen lung unor persoane linistite. In dormitorul nemobilat se va cumpara mobila la comanda in functie de necesitatea chiriasului la momentul inchirierii. Viitorul chirias trebuie sa-si aduca/cumpere Televizor.Proprietatea se adreseaza acelor persoane care vor sa scape de zgomotul si noxele orasului care doresc sa se retraga intr-o zona linistita cu o strada putin circulata dar totodata sa aibe totul la indemana.
In imediata vecinatate a proprietatii se afla Piata 16 Februarie si parcul Bazilescu cu statia de metrou iar pentru cumparaturi rapide Mega Image e la doar 4 minute. Statia de tramvai se afla la 2 minute iar cea de RATB la 3. Fotografiile sunt reale din locatie!Vecinatati: Chitila Parcul Bazilescu piata 16 Februarie Bucurestii Noi Scoala generala 183 Gradinita 102 Penny Market Mega Image etc.Comision: Standard Proprietatea este reprezentata exclusiv de catre RENET - The Real Estate Network si va astept la vizionari ! 


Detalii imobil Apartament 3 cam la curte + terasa 60mp Bucurestii Noi Chitila

Comision 50%
Camere 3
Suprafata 98 m2
Etaj 1/1
Bai 1
Terase si balcoane 2
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
A / C DA
An renovare 2017
Material Beton
Stare proprietate noua
An constructie 2008
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Alexandru Cordea

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 23 Septembrie 2015

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 50%

RENET

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 21 Ianuarie 2013
  • Vechime: 5 ani, 5 luni
  • Numar agenti: 29
  • Comision perceput: 50%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..