Oferta inchiriere 2 camere DECCEBAL, langa Gallo Nero

Zona Piata Muncii, Bucuresti vezi harta

380 € / luna

Ultima actualizare: 13 Iulie 2018

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 610696

* campuri obligatorii

Apartament 2 camere decomandat, Piata Muncii, Decebal Gallo Nero.Apartamentul este situat pe Bvd Decebal, langa Gallo Nero, vedere spate, bloc curat, acces usor din bulevard.Situat la etajul 3/10, cu o suprafata utila de 65mp, si 68 mp construiti, complet decomandat, baie, bucatarie, 3 balcoane, fiecare camera are balcon propriu.
Se inchiriaza nemobilat, bucataria utilat partial.
Imbunatatiri: Aer Conditionat, parchet, gresie, faianta, termopan.Situat la 5 minute de Piata Muncii, Intersectie cu Bvd Mihai Bravu, Calea Calarasi, bvd Basarabiei.Acces usor la mijloace de transport, in fata blocului posibilitate de parcare.
Apartamentul se inchirieza pentru un pret de 380 Euro, Negociabil.Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare ESPACO, Cod Oferta ESP03586RB.Telefon: 0752.289.029
0752.289.028Link extern: www.espaco.ro


Detalii imobil Oferta inchiriere 2 camere DECCEBAL, langa Gallo Nero

Pret/m2 5,85 € / luna
Camere 2
Suprafata 65 m2
Etaj 3/P+10
Bai 1
Mobilat partial
Utilat da
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1991
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Mihaela Dumitrache

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 10 Iulie 2017

Vechime: informatie in curs de actualizare

ESPACO Investment

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 24 Septembrie 2013
  • Vechime: 9 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 13
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, Colentina, Iancului, Nord, Imprejurimi Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Snagov, Baneasa, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Mosilor, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Obor, Vatra Luminoasa, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Barbu Vacarescu, Aviatorilor, Calea Victoriei, Aviatiei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..