Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Inchiriere apartament 2 camere

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

370 € / luna

Ultima actualizare: 27 Martie 2021

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 730177

* campuri obligatorii

Apartamentul este situat la etajul 1/6, avand o suprafata utila de 62.65 mp impreuna cu balconul de 5.35 mp, cu urmatoarea compartimentare: living 22 mp, bucatarie inchisa de 8.10 mp, dormitor de 13.30 mp, baie utilata complet de 4.95 mp, hol de 8.45 mp. Apartamentul se preda complet finisat si cu utilitati individuale ( apa - ApaNova, gaz -ENGIE, energie electrica - ENEL MUNTENIA).
COMISION 50% DIN PRIMA LUNA DE INCHIRIERE.


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 3%
Camere 2
Suprafata 62.15 m2
Etaj 1/6
Bai 1
Terase si balcoane 1
Mobilat nu
Utilat da
Material Beton
An constructie 2021
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Proiectul The Building 59 - Drumul Bacriului 3 se afla in Militari, vis-a-vis de statia de metrou Pacii. Accesul direct din bld Iuliu Maniu il face unul dintre cele mai bine pozitionate proiecte din zona. In apropiere sunt numeroase facilitati: statia de metrou Pacii, Parcul Pacii, gradinita 159, Scoala Gimnaziala "Ion Dumitriu", restaurante, farmacii si supermarketuri. TheBuilding 51 - Pacii Park este un proiect cu regim de inaltime de 2S+P+9E si contine 93 de unitati, garsoniere, apartamente cu doua si trei camere luminoase si spatioase.

Catalin Draguinea

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 2 August 2019

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 50%

ImoZone

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Iunie 2011
  • Vechime: 15 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 14
  • Comision perceput: 50%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: Crangasi, Drumul Taberei, Militari
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..