Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 3 camere

Zona Berceni, Bucuresti vezi harta

78.000 €

Rata credit de la 2,030 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 619287

* campuri obligatorii

Garsoniera dubla, bloc stradal (Bd. Alexandru Obregia - vav facultatea de Drept), et 6, panorama deosebita, 2 terase, mobilat, utilat, inclusiv masina de spalat, parchet, gresie, faianta, termopan, usa metalica, centrala termica proprie, contorizat total, economic, acces imediat Eroilor, Universitate, Unirii. Renovat 2018.Posibilitate de negociere a pretului in functie de plata in avans dupa cum urmeaza :
1 luna - 350 €
3 luni - 1.000 €
6 luni - 1.900 €
1 an - 3.600 €Disponibil pe termen lung. Liber! Urgent!


Detalii imobil apartament 3 camere

Pret/m2 1.181,82 €
Comision 3%
Camere 3
Suprafata 66 m2
Etaj 6/7
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1940
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..