Apartament 2 camere -Decomandat - Etaj 1/4 - Militari/Lujerului

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

430 € / luna

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2021

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 726646

* campuri obligatorii

Oferim apartament cu 2 camere aflat la prima inchiriere, cu o suprafata de 54 mp, situat la etajul 1/4 intr-un bloc construit in anul 2018 pe Str. Muntilor, Dr. Taberei.
Acesta se preda complet mobilat intr-un stil modern. Dispune de un dormitor cu pat matrimonial, o baie cu cada, o bucatarie utilata si un living spatios.
Incalzirea acestuia se face prin centrala proprie prin calorifere.
Apartamentul se afla in apropiere de gradinite, scoli, ( Liceul Teoretic Grigore Moisil), magazine si centre comerciale ( Mall Plaza Romania, Mall Afi Cotroceni), hypermarket-ul LIDL, agrement si relaxare Parcul Drumul Taberei ( Moghioros), dar are si un acces usor la mijloace de transport in comun ( R.A.T.B. – la 3 minute de mers pe jos (250 m) – autobuzele 137, 138, tramviele 8, 25, 35, 41 ) la mai putin de 10 minute distanta fata de statia de metrou “ PARC DRUMUL TABEREI


Detalii imobil Apartament 2 camere -Decomandat - Etaj 1/4 - Militari/Lujerului

Comision 3%
Camere 2
Suprafata 50.8 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Terase si balcoane 1
Mobilat da
Utilat da
Material Beton
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Blocul se afla la circa 650 metri fata de statia de metrou LUJERULUI, cu acces usor la mijloacele de transport, avand facilitati precum scoli, gradinite, mall si piata.

Iulia Marin

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 3 Septembrie 2020

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 50%

ImoZone

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Iunie 2011
  • Vechime: 15 ani, o luna
  • Numar agenti: 16
  • Comision perceput: 50%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: Crangasi, Drumul Taberei, Militari
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..