Acest anunt nu mai este activ

PRIMA INCHIRIERE - APARTAMENT 2 CAMERE - MILITARI/LUJERULUI

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

430 € / luna

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 726645

* campuri obligatorii

Oferim la prima inchiriere, apartament cu 2 camere, situat pe str. Muntilor, Dr. Taberei.
Acesta ce afla intr-un bloc nou, constructie finalizata in anul 2018, cu finisaje superioare, lift si locuri de parcare.
Apartamentul se afla la etajul 1/4 si se preda complet mobilat intr-un stil modern. Incalzirea se face prin centrala proprie prin calorifere.
Dispune de un dormitor , o baie cu cada, o bucatarie utilata si un living spatios, TV, canapea extensibila, etc.
Apartamentul se afla in apropiere de gradinite, scoli, ( Liceul Teoretic Grigore Moisil), magazine si centre comerciale ( Mall Plaza Romania, Mall Afi Cotroceni), hypermarket-ul LIDL, agrement si relaxare Parcul Drumul Taberei ( Moghioros), dar are si un acces usor la mijloace de transport in comun ( R.A.T.B. – la 3 minute de mers pe jos (250 m) – autobuzele 137, 138, tramviele 8, 25, 35, 41 ) la mai putin de 10 minute distanta fata de statia de metrou “ PARC DRUMUL TABEREI


Detalii imobil PRIMA INCHIRIERE - APARTAMENT 2 CAMERE - MILITARI/LUJERULUI

Comision 3%
Camere 2
Suprafata 47.68 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Terase si balcoane 1
Mobilat da
Utilat da
Material Beton
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Gradinite, scoli, ( Liceul Teoretic Grigore Moisil), magazine si centre comerciale ( Mall Plaza Romania, Mall Afi Cotroceni), hypermarket-ul LIDL, agrement si relaxare Parcul Drumul Taberei ( Moghioros), dar si un acces usor la mijloace de transport

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..