Inchiriere apartament 2 camere

Zona Dristor, Bucuresti vezi harta

450 € / luna

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 693568

* campuri obligatorii

PGA Imobiliare va prezinta spre inchiriere un apartament de 2 camere in Dristor, reper Ramnicu Sarat-Mega Image, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 57 mp, cu 1 baie cu geam si 1 balcon. Locuinta este situata la etajul parter, intr-un imobil tip bloc de 10 nivele, anvelopat, vedere spate, construit in anul 1983, avand 4 apartamente pe palier. Apartamentul este renovat total, nemobilat, vedere spate si dispune de centrala de apartament. Recomandam aceasta proprietate firmelor (agentie imobiliara, agentie turism, contabilitate, notariat...etc) pentru care un sediu in bloc stradal in apropiere de mijloacele de transport in comun si statie de metrou reprezinta un factor de decizie. Pretul chiriei este de 450 euro per luna si se percepe un avans de 1 luna 1 luna garantie, contract pe minim 1,2 ani. Comision 50% din prima luna de chirie nediscutabil. ID intern: PGA0515192.


Detalii imobil apartament 2 camere

Pret/m2 8,33 € / luna
Comision 3%
Camere 2
Suprafata 54 m2
Etaj parter/10
Bai 1
Terase si balcoane 1
Mobilat nu
Utilat da
Material Beton, BCA
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1983
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Ionut Sterea

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Noiembrie 2014

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 50%

PGA Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 2 Noiembrie 2011
  • Vechime: 10 ani, 12 luni
  • Numar agenti: 10
  • Comision perceput: 50%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente si garsoniere
  • Zone: Colentina, Iancului, Mihai Bravu, Muncii, Pantelimon, Titan, Vitan, Dristor, Mosilor, Stefan cel Mare, Obor, Vatra Luminoasa
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..