Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 3 camere

Zona Iancului, Bucuresti vezi harta

78.000 €

Rata credit de la 2,071 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 582637

* campuri obligatorii

Apartament deosebit, prima inchiriere, pozitie excelenta, intrare stradala, vedere mixta, paza la scara, et 8/8, decomandat, camere si dependinte mari, spatioase, (82mp - apartamentul a fost transformat din 3 in 2 camere), Living de 32 mp, dormitor de 20 mp, bucatarie de 18 mp, baie 9 mp, luminos, finisaje de calitate superioara, parchet, gresie, faianta, termopan, mobilat modern/tineresc, utilat complect.
VECINATATI : Metrou Pache Protopopescu (Iancului), Mitropolia, Centrul vechi, Casa Poporului, Magazinul Unirea, RATB, etc ...
Disponibil pe termen lung. Liber. Urgent.


Detalii imobil apartament 3 camere

Pret/m2 847,83 €
Comision 3%
Camere 3
Suprafata 92 m2
Etaj 8/8
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1986
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..