Vanzare apartament 3 camere Drumul Sarii Bucuresti

84 m2, 3/4, an constructie: 1990

145.000 € TVA inclus

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 3,749 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul este disponibil pentru mutare imediata, are toate actele facute, vedere mixta, balconul inchis cu gram termopan, partitionarea este open space, iar dotarile includ: alarma cu supraveghere video, aer conditionat, apometre, usa metalica, gresie si faianta, tavan fals, cablu tv, internet, telefon, jacuzzi, gresie Bolonia - Italia 100e/mp, detector de gaze, detector de fum, supraveghere video babysitter pe tv si/sau prin internet, totul este facut pe comanda, bucataria este utilata Franke.

Detalii imobil apartament 3 camere Drumul Sarii Bucuresti

Pret/m2 1.726,19 €
Camere 3
Strada Str. Lt. Col. Constantin Marinescu
Suprafata 84 m2
Etaj 3/4
Bai 2
Terase, balcoane 1
An renovare 2006
Material Beton, BCA
Stare proprietate renovata
An constructie 1990
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare comuna

Imobilul se afla situat la 2 pasi de Casa de Ceremonii Drumul Sarii, are o scoala alaturi, mai multe locuri de joaca ptr copii in apropiere, centrul comercial Prosper la 300m care include supermarketul Primavara, piata agroalimentara.

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..