Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 15 camere Dacia Bucuresti

500 m2, P+1, an constructie: 1927

1,500,000 € (negociabil) TVA inclus

Rata credit de la 34,839 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare casa 15 camere Dacia Bucuresti vanzare casa 15 camere Dacia Bucuresti - image 1 vanzare casa 15 camere Dacia Bucuresti - image 2 vanzare casa 15 camere Dacia Bucuresti - image 3 vanzare casa 15 camere Dacia Bucuresti - image 4
vanzare casa 15 camere Dacia Bucuresti - image 5 vanzare casa 15 camere Dacia Bucuresti - image 6 vanzare casa 15 camere Dacia Bucuresti - image 7 vanzare casa 15 camere Dacia Bucuresti - image 8 vanzare casa 15 camere Dacia Bucuresti - image 9 vanzare casa 15 camere Dacia Bucuresti - image 10 vanzare casa 15 camere Dacia Bucuresti - image 11 vanzare casa 15 camere Dacia Bucuresti - image 12
Vezi toate fotografiile

Imobilul este disponibil pentru mutare imediat, are actele facute, este bine conservat, are vedere stradala, este retras de la strada, este construit pe un teren de 740mp, cu o amprenta la sol de 262mp, nu a fost niciodata nationalizat, nu este monument si a fost cumparat de la mostenitoarea primului propietar. Imobilul este dotat cu apometre, usa metalica, parchet din lemn masiv in stare foarte buna, cablu tv, internet, telefon, videointerfon, alarma, vitralii, geamuri din cristal, marmura, tamplaria este originala din lemn de stejar, sobele sunt cele originale, parterul este inalt (4m).


Detalii imobil casa 15 camere Dacia Bucuresti

Pret/m2 3000 €
Camere 15
Strada Str. Viitorului
Suprafata 500 m2
Structura P+1
Bai 3
Amprenta la sol 262m2
Material Caramida
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1927
Compartimentare decomandat
Parcare garaj

Pozitionare pe harta

Imobilul se afla situat langa Colegiul Dimitrie Cantemir, intr-o zona linistita, civilizata, beneficiaza de un garaj generos, locuri de parcare in curte, verdeata multa, bolta, arhitectura deosebita, are in apropiere o scoala, parcurile Ioanid si Gradina Icoanei la 400m, Biserica, spitalul Cantacuzino in apropiere, supermarketul Mega Image la 300m, piata Galati la 200m, statia de metrou Romana la doua statii distanta. Mijloace de transport in comun: tramvaie, autobuze, trolebuze.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-848
Anuntul: Vanzare casa 15 camere Dacia Bucuresti
Introdus la data de: 5 Iunie 2007
Verificat ultima data: 6 Iulie 2011
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 12.960 anunturi imobiliare de la particulari
  • 22.468 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..