Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Vanzare apartament 3 camere Floreasca Bucuresti

124 m2, 2/4, an constructie: 2009

223,000 € TVA inclus

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 5,179 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare apartament 3 camere Floreasca Bucuresti vanzare apartament 3 camere Floreasca Bucuresti - image 1 vanzare apartament 3 camere Floreasca Bucuresti - image 2 vanzare apartament 3 camere Floreasca Bucuresti - image 3

Apartamentele sunt livrate la cheie, cu toate utilitatile incluse, fie conform alegerii dezvoltatorului, fie conform alegerii viitorilor clienti. Imobilul va avea o centrala proprie, Buderus sau Viesman, ce va asigura incalzirea, si apa calda menajera. Aerul conditionat va fi asigurat de o unitate externa (ciler central) si ventiloconvectoare in fiecare apartament. Cladirea este prevazuta cu un elevator de tip Ottis sau Schindler, care va face legatura intre garajul subteran, si etajele superioare. Compartimetarile in interiorul apartamentelor vor fi realizate din Gips Karton, Rigips sau Knauf, in dublu strat. Finisajele vor fi realizate din materiale de calitate superioara, partile comune granit, inox, iar la interior vor fi consultati viitorii proprietari.


Detalii imobil apartament 3 camere Floreasca Bucuresti

Pret/m2 1798 €
Camere 3
Strada Str. Zagazului
Suprafata 124 m2
Etaj 2/4
Bai 2
Terase, balcoane 1
Material Beton, Caramida
Stare proprietate noua
An constructie 2009
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare garaj

Pozitionare pe harta

Un amplasament in zona ultracentrala a Bucurestiului, la numai 50 de metri de Parcul Herastrau si Parcul Bordei si 300 de metri de Ambasada Chinei. O zona linistita, plina de verdeata. Apartamente spatioase, moderne, cu vedere spre intregul Parc Herastrau. Parcare subterana precum si siguranta unei cladiri construite din caramida si materiale de cea mai buna calitate.

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

ID anunt: MDC-6764
Anuntul: Vanzare apartament 3 camere Floreasca Bucuresti
Introdus la data de: 3 Martie 2009
Verificat ultima data: 27 Noiembrie 2009
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 13.007 anunturi imobiliare de la particulari
  • 22.452 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..