Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartamente de vanzare 2 camere, zona Doamna Ghica Colentina Tei

52 m2, 2/, an constructie: 2021

61.000 €

Ultima actualizare: 2 Februarie 2021
Rata credit de la 1,678 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Cumperi direct de la dezvoltator

Apartamentele propuse spre vanzare fac parte din noul Complex Rezidential Cremenita 43 ce cuprinde 2 blocuri cu regim de inaltime P+3E, prevazut cu locuri de parcare individuale, racordat la toate utilitatile orasului: gaze, curent electric, apa curenta si canalizare.

Fiecare tip de apartament din cadrul complexului Cremenita43 a fost proiectat intr-un mod inteligent, astfel incat intreg spatiul sa fie folosit cu eficienta maxima.

Apartamentele sunt dotate cu tamplarie tripan, centrala termica, incalzire in pardoseala, obiecte sanitare si o gama variata de finisaje de calitate superioara (usi interioare,gresie,faianta si parchet) pe care fiecare client le poate alege in functie de preferinte.

Complexul rezidential este situat intr-o zona excelenta cu acces facil catre A3, acces rapid catre partea de Nord a orasului - la doar 15 minute distanta de Promenada Mall, 10 minute de mall Veranda, 5 minute Parc Plumbuita. In zona exista numeroase centre comericale, scoli si gradinite. In plus, exista statii de autobuz si tramvai situate la doar cativa metri de complex.

* Termen de finalizare: NOIEMBRIE 2021
Pret incepand de la: 61.000 euro +TVA pentru apartamente cu 2 camere.
Pret incepand de la: 86.000 euro +TVA pentru apartamente cu 3 camere.
De asemenea, poti vizita site-ul nostru www.cremenita43.ro unde vei gasi toata gama noastră de apartamente.

Pentru detali suplimentare suna acum la 0733 653 642 sau scrie-ne un mesaj, iar noi iti vom pregati cea mai buna oferta pentru viitoarea ta locuinta!

Detalii imobil Apartamente de vanzare 2 camere, zona Doamna Ghica Colentina Tei

Camere 2
Strada Cremenita 43
Suprafata 52 m2
Etaj 2/
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2021
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..