Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Liber, mobilat.

100 m2, 6/10, an constructie: 1982

120.000 €

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2020
Rata credit de la 3,268 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Facilitati- 2 licee f bune, 3 scoli f bune, 2 gradinite de stat si 3 private, 2 mall uri, poluclinici, parc mare, iara agroalimentara, tramvai, troleibuz metrou, banci, farmacii- toate la maxim 7 minute de mers pe jos, loc parcare platit.

Detalii imobil Liber, mobilat.

Camere 4
Strada Bdul 1 mai
Suprafata 100 m2
Etaj 6/10
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1982
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..