Apartament 4 camere parc Titan, urgent

77 m2, p/4, an constructie: 1969

99.000 €

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2020
Rata credit de la 2,695 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ofer spre vanzare un apartament cu 4 camere, complet utilat si mobilat, amplasat in zona Titan , in imediata apropiere de pacul Titanii, in spatele Policlinicii Titan. Proprietatea este tip confort 1, decomandat, avand o suprafata totala de 81 mp, utila 77mp. Situat la parter  din 4, intr-un bloc curat, construit in anul 1969 , tip N, prefabricate beon si anvelopat termic; apartamentul dispune de vedere mixta si orientare est vest.. Locuinta beneficiaza de o serie de finisaje  (ferestre termopan; gresie; faianta; parchet; usa metalica, ) si se vinde mobilat si utilat. Doua aparate de aer conditionat pe invertor, masina de spalat vase,bucataria cu sistem push-up, plita cu inductie Electrolux, cuptor elecric Samsung, frigider Samsung, masina de spalat Bosh toate in garantie.  Dormitor Ikea, cu dresing cu usi glisante si accesorii ec.In apropiere de: parc Titanii, parc IOR, magazine, metrou Titan, mijloacele de transport in comun RATB ( autobuz nr.101, 102, 311, 330, 335,253 tramvai 19, 23); supermarket-uri ,restaurante, farmacii, sedii bancare; scoli si gradinite. Recomandam acest tip de locuinta familiilor cu copii care doresc sa locuiasca intr-o zona civilizata, curata si linistita si in acelasi timp accesibila; persoanelor active care au nevoie de acces rapid la mijloacele de transport in comun si facilitatile zonei sau celor interesati in scop investitional intrucat proprietatea se poate inchiria intr-un timp foarte scurt si la un pret avantajos. Pretul este negociabil si se accepta orice fel de creditare. Detalii imobil Apartament 4 camere parc Titan, urgent

Camere 4
Strada Burdujeni
Suprafata 77 m2
Etaj p/4
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1969
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..