2 camere Soseaua Alexandriei

52 m2, 8/10, an constructie: 1978

45.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,225 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul este localizat pe soseaua Alexandriei, la intersectia cu strada Buzoieni, in apropierea statiilor STB, avand acces facil spre centrul orasului si alte zone ale Capitalei. In imediata apropiere este piata Rahova, numeroase magazine, banci, o cresa, gradinite, scoli si licee.Apartamentul este situat la etajul 8/10, este orientat spre vest,. oferind multa lumina naturala, si este ferit de zgomotul strazii, nefiind  amplasat spre sosea.Ca imbunatatiri are geamuri termopan,balcon inchis in termopan, gresie/faianta, 2 aparate de aer conditionat. De curand s-au schimbat instalatiile de apa si caldura pe toata scara. Necesita renovare, dar in acest fel aveti posibilitatea sa il aranjati dupa gustul dumneavoastra.Blocul este stradal, nu este reabilitat termic, este curat, linistit, beneficiind si de supraveghere video. 

Detalii imobil 2 camere Soseaua Alexandriei

Camere 2
Strada Sos Alexandria nr 4, bloc L1, scara A, etaj 8, apart 32, S 5
Suprafata 52 m2
Etaj 8/10
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1978
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..