Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 cam, garaj, curte,terasa,boxa

100 m2, parter/2, an constructie: 2009

163.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 14 Noiembrie 2020
Rata credit de la 4,438 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament spatios, luminous, cu ferestre largi, cu doua intrari, cu doua grupuri sanitare, terasa spatioasa. Ap. beneficiaza de curte proprie pe toata lungimea apartamentului, precum si de garaj subteran cu acces interior la apartament si boxa depozitare.
Acesta este situat in sectorul 1 in zona foarte linistita , in spatele Parcului Bazilescu (3 min), cu acces la statia de Metrou Parc Bazilescu (5 min), precum si la transportul in comun de suprafata.Total SU 200 mp.
Apartamentul are in apropiere scoala Nr. 179, precum si alte gradinite ,scoli sau crese. In apropiere este si Piata 16 Februarie, LIDL, KAUFLAND, CARREFOUR, MALL

Detalii imobil Apartament 3 cam, garaj, curte,terasa,boxa

Camere 3
Strada Alexandru Lapusneanu
Suprafata 100 m2
Etaj parter/2
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 2009
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare garaj

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..