Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere, 93mp total, boxa si loc de parcare

93 m2, 3/4, an constructie: 2007

145.000 €

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2020
Rata credit de la 3,948 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament modern, 93 mp suprafata totala, 2 balcoane, boxa si loc de parcare subteran. Imobilul face parte dintr-un complex cu 4 blocuri, beneficiaza de o curte comuna generoasa cu alei strict pietonale si spatii verzi amenajate. Parcarile sunt exlusiv subterane, paza permanenta si acces securizat.

Detalii imobil Apartament 3 camere, 93mp total, boxa si loc de parcare

Camere 3
Strada Sos. Bucuresti-Targoviste
Suprafata 93 m2
Etaj 3/4
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 2007
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..