Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Dr.Taberei Plazza vand apartament 2 camere.

50 m2, 4/4, an constructie: 1965

67.000 €

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2020
Rata credit de la 1,826 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular vand / schimb, apartament 2 camere (50m), pozitie excelenta vis-a-vis Mall Plazza, la maxim 200m linia 41 +137,25..., 500m Mall AFI.Bloc reabilitat recent,tip P, monolit antiseismic, fondatie structura pentru 8 et. Apartament 4/4, cf.1,decomandat, renovat,partial mobilat, bucatarie utilata.Schimb casa zona Domnesti, Ciorogarla, Bragadiru, Chiajna...Pret : 67000 E Telefon : 0730 980 755. 

Detalii imobil Dr.Taberei Plazza vand apartament 2 camere.

Camere 2
Strada B-dul Timisoara 35,bl.OD-6
Suprafata 50 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1965
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Comune/sate Ilfov
  • Tip imobil schimb: casa / vila
  • Tip schimb: ofer spre schimb si dau diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..