Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ap de inchiriat P Sebastian, centrala proprie, mobilat, utilat

70 m2, 7/8

310 € / luna

Ultima actualizare: 2 Octombrie 2020

Apartament complet mobilat si utilat, modern si confortabil, centrala proprie,  costuri reduse de intretinere lunare (bloc debransat de la Radet). Suprafata: living 36 mp, dormitor 12 mp, bucatarie 12 mp, baie si balcon inchis.Dotari: centrala termica proprie, aer conditionat, usa metalica, geamuri termopan, sistem de alarma, mobila, electrocasnice. Acces facil la mijloace de transport (tramvai rapid 32, autobuz 173,226), apropiere parc, centru comercial Vulcan, scoli, gradinita.Pretul este negociabil si se va plati in lei. (1500 lei, neg) Contract de inchiriere inregistrat la administratia fin. Tel. 0725 22 11 44.

Detalii imobil Ap de inchiriat P Sebastian, centrala proprie, mobilat, utilat

Garantie 310 €
Camere 2
Strada P Ispirescu
Suprafata 70 m2
Etaj 7/8
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..