Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 2 camere Alexandru Obregia

54 m2, 5/10, an constructie: 1974

64.000 €

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2020
Rata credit de la 1,742 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul este situat la 3 minute de piata Cultural...magazine Mega image si Profi si la 10 minute de mers pe jos de Piata Sudului.Apartamentul beneficiază de termopan la toate geamurile...inclusiv la balcon(5 metrii lungime),aer conditionat si doua locuri de parcare plătite.Blocul este fara probleme datorii la întreținere,vecinii suntl foarte linistiti.

Detalii imobil Vand apartament 2 camere Alexandru Obregia

Camere 2
Strada Bd.Alexandru Obregia
Suprafata 54 m2
Etaj 5/10
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1974
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..