Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Închiriez apartament 2 camere tineresc

65 m2, 6/8

400 € / luna

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2020

Inchiriez apartament 2 camere, mobilat/utilat complet, aer conditionat, termopan+ balcon termopan, centrala proprie, gresie, faianta, internet de mare viteza prin fibra optica, TV prin cablu, proaspat renovat. Bloc foarte liniștit, monitorizat video.Accesibil metrou Obor, tramvai 16, 2 parcuri aproape: Lacul Tei si Parcul Circului. Zona Lacul Tei

Detalii imobil Închiriez apartament 2 camere tineresc

Camere 2
Strada Deleni
Suprafata 65 m2
Etaj 6/8
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..