Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular inchiriez apartament 2 camere Calea Vitan - Olimpia

60 m2, 3/10

360 € / luna

Ultima actualizare: 24 Septembrie 2020

Inchiriez apartament 2 camere, Calea Vitan langa stadionul Olimpia, stradal, cf 1 , decomandat, et 3/10. Renovat si complet utilat, gresie , faianta, termopan, parchet, usa metalica.Dotat cu 2 canapele extensibile, 1 pat matrimonial, dressing f mare, bucatarie complet utilata cu cuptor electric si plita pe gaz, combina frigorifica, masina de spalat cu uscator.Detinem loc de parcare platit.
 

Detalii imobil Particular inchiriez apartament 2 camere Calea Vitan - Olimpia

Garantie 1 €
Camere 2
Strada Calea Vitan
Suprafata 60 m2
Etaj 3/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..