Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa de vanzare

165 m2, P+1M, an constructie: 2005

235.000 €

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2020
Rata credit de la 6,398 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

casa cu curte, in sectorul 1, Bucuresti, pe strada Panciu. aveti orice mijloc de transport la 5-7 minute de mers pe jos (metrou, autobuz, trolebuz). aveti magazine ca: Penny, Mega Image, Lidl, Kaufland pe o raza de 1-1,5 km. zona este numai de case si este situata in spatele bisericii Bazilescu, vis a vis este si parcul Bazilescu. este o zona linistita, fara trafic intens. casa este executata in anul 2003 - 2005, construita integral din caramida (bloc ceramic de 40/40 cm la peretii exteriori si cu caramida plina la peretii interiori). amprenta casei este de 100 mp, iar curtea are amprenta de 60 mp, unde poate fi parcata o masina si de dimensiuni mari (microbuz, furgoneta). fundatia are 1,30 m din beton armat turnat o singura data. casa NU a fost executata pentru vanzare. motivul actual este in exclusivitate marimea mult prea mare pentru doar 2 persoane (P+1M) distribuita astfel: parter (antreu, hol/casa scarii, sufragerie, bucatarie, baie). la etaj gasim (3 dormitoare si o baie). casa are placa de 18 cm intre parter si etaj, etajul fiind mansardat. precizez ca sunt unicul proprietar al casei, iar casa nu face obiectul niciului litigiu de nicio natura (garantie, gaj, banca, etc.). am rugamintea de a nu irosi timpul dvs, si al meu cu oferte nejustificate sau cu vizionari gen (excursie, idei de desing, timp liber, etc.). va multumesc pentru timpul acordat si va astept pentru vizionari justificate. la cerere pot trimite un set de poze suplimentar pentru lamurire amanuntita a locatiei.

Detalii imobil Casa de vanzare

Camere 5
Strada Panciu
Suprafata 165 m2
Structura P+1M
Bai 2
Suprafata teren 160 m2
Deschidere 10
Amprenta la sol 100m2
Mansarda DA
Centrala termica gaz
Material Beton, Caramida, Lemn
Stare proprietate renovata
An constructie 2005
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..