Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Militari.Kaufland.Metrou 2 cam.dec.et 210 pret 75900 euro

34 m2, 2/10, an constructie: 1979

76.900 €

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2020
Rata credit de la 2,094 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand apartament cu 2 camere decomandat, luminos, mobilat ,utilat situat la et 2 la 5 minute de metrou.Apartamentul se vinde complet mobilat , este complet dotat cu aparat de aer condiţionat, maşină de spălat automată,LG 9/5 kg cu uscator, TV LG, Frigider LG total No Frost,(toate noi) . Sufragerie si dormitor mobila Mobexspert si Ikeea.Bucătăria este complet dotată . Poate fi folosit si pentru investitie, fiind mobilat si utilat la cheie.Apartamentul este decomandat, cu bucatarie inchisa separata, format din hol, living spatios, dormitor, baie 5 mp. Finisajele interioare au fost facute acum 5 ani, incluzand tamplarie cu geam termopan, parchet , gresie si faianta,marmura hol si bucatarie.Blocul beneficiaza de o pozitionare excelenta, la 5 minute de metrou, retras de la strada principala, dispune de spatii verzi si un parculet amenajat pentru copii la coltul blocului.Este situat in apropierea supermarketurilor Mega-Image , Lidl, Kaufland, Sali de fitness, farmacii, banci, scoli,gradinite.

Detalii imobil Militari.Kaufland.Metrou 2 cam.dec.et 210 pret 75900 euro

Camere 2
Strada ierbei
Suprafata 34 m2
Etaj 2/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1979
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..