APARTAMENT 2 CAMERE PARC IOR, BABA NOVAC. COMPLET MOBILAT SI UTILAT

54 m2, 6/10, an constructie: 1970

67.900 €

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2020
Rata credit de la 1,849 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

APARTAMENT:

 

Ofer spre vanzare (direct proprietar), un apartament cu 2 camere intr-o zona superba, vis-a-vis de intrarea in parcul IOR (Al. Ioan Cuza). Acesta este disponibil la etajul 6/10, intr-un imobil reabilitat termic, pe structura de beton. Clasa energetica A.

 

Scara foarte bine intretinuta, linistita, cu supraveghere video si LIFT NOU, inlocuit complet in noiembrie 2019. Toate cheltuielile blocului sunt gestionate de o firma de specialitate. Posibil vizualizare cont apartament online si plata intretinere prin transfer bancar.

 

Utilitati: electricitate, apa, gaz, incalzire prin termoficare. Contoare apa si caldura cu transmitere radio - nu mai este necesar sa se intre in apartament pentru verificare. De asemenea, contorul de gaz este amplasat pe holul blocului, facilitand astfel citirea acestuia, fara acces in apartament.

 

Climatizare: aer conditionat in sufragerie

 

Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, usa metalica la intrare, ferestre cu geam termopan pvc, inclusiv balcon. 

 

Balcon extrem de spatios: 7.5 mp, cu vedere pe spate. 

 

Geam la baie.

 

INCLUSE IN PRETUL DE VANZARE:

 

Mobila apartament: canapea extensibila, birou, dulap pe tot peretele si spatii de depozitare Ikea, in living. In dormitor, pat si etajere.

Bucataria mobilata si utilata: chiuveta moderna, adanca, de piatra, plita si cuptor (incorporate), hota cu burlan exterior, frigider, masina de spalat rufe, senzor de gaz.IMPREJURIMI:

 

Acces imediat la parc. 

Vecinatate imediata: market, shop & go, mercerie, farmacii (Farmacia la pret mic - similar Farmacia Tei, Dr. Max, Help Net), banci (BCR & BRD), Pizza Hut, saloane infrumusetare.

 

Adresa apartine de scoala Leonardo da Vinci - a doua cea mai buna din sector (la 5 min de mers pe jos). 

 

MALL PARK LAKE, la 7 min de mers pe jos.

 

Legaturi foarte bune cu centrul: troleibuze 70, 79 si autobuz 311, statii la 2 min de mers pe jos.

 

La 5 minute de mers pe jos, statie tramvai 19 - direct Ikea Pallady, Jumbo, Auchan, Decathlon, Kika, Jysk, Metro si statie tramvai 23 - Timpuri Noi/Universitatea Dimitrie Cantemir

 

Metrou Dristor si Farmacia Tei Dristor, la 14 min de mers pe jos.

 

CREDIT:

 

Se accepta credit ipotecar sau prima/noua casa.

 

Pentru mai multe detalii si vizionari, va stau la dispozitie la numarul de contact: 0740.916.127 (Laura). 

Detalii imobil APARTAMENT 2 CAMERE PARC IOR, BABA NOVAC. COMPLET MOBILAT SI UTILAT

Camere 2
Strada Baba Novac
Suprafata 54 m2
Etaj 6/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..