Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez ap 2 cam Grivitei colt Titulescu

55 m2, 5/7

340 € / luna

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2020

Apartament 2 camere, construit in 1963, bloc cărămida, izolat termic, recent renovat, bucatarie utilată complet (inclusiv maşina de spălat vase), aer condiţionat in ambele camere, baie utilată complet (inclusiv maşina de spălat rufe), internet wifi de mare viteza+cablu.Facilitaţi: apartament+scara supravegheate video, ieşire scara langa gura de metrou, staţie de autobuz, mega image la parterul blocului.Piata Matache la 20 de minute, P-ta Victoriei la 15 minute, magazin Kauffland in apropiere.  Primăria sector 1 la 10 minute.

Detalii imobil Inchiriez ap 2 cam Grivitei colt Titulescu

Plata in avans 1 luna
Garantie 340 €
Camere 2
Strada Calea Grivitei
Suprafata 55 m2
Etaj 5/7
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..