Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament spatios 2 camere bloc tip vila Dorobanti zona linistita

69 m2, 3/3, an constructie: 1958

140.000 €

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2020
Rata credit de la 3,812 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament spatios de 2 camere in bloc tip vila cu 3 etaje in zona rezidențială (zona Dorobanti) foarte solicitată, dar linistita si retrasa.

Locuinta este ideala pentru 1-2 persoane, fiind alcatuita din 2 camere decomandate foarte spatioase de 21 mp si, respectiv, 15 mp, are vedere tripla deschisa catre spatii verzi cu 2 balcoane, cel al dormitorului avand 5 mp. Holul este de asemenea spatios, oferind accesul la o camara de 2 mp.

Bucataria de 13 mp este alcatuita din spatiul pentru gatit, spalat, etc. si spatiul pentru servit masa, asa cum veti observa in imagini. Detine important potential de valorificare prin modernizarea spatiului de depozitare incastrat, precum si re-amenajarea dupa bunul plac a spatiului destinat dulapului incastrat.

Un mare avantaj il constituie curtea comuna cu potential considerabil de amenajare a spatiului verde. Importante sunt si spatiile de depozitare: boxa incapatoare la subsol si cota parte din pod (mansarda)

Imobilul se afla pe o straduta linistita, la distanta mica de gradinite si scoli (Gradinita nr. 252 si private, Scoala Titu Maiorescu, Liceul I.L. Caragiale), spitale (Spitalul de Urgenta, Spitalul Euroclinic) parcuri (Parcul Floreasca), magazine, restaurante, mijloace de transport public (autobuz, tramvai, metrou Piata Victoriei). Sală de sport, bazin de inot și facilități sportive imediata apropiere (Complexul Sportiv Dinamo)

Apartamentul se afla in stare buna cu potential de renovare, pastrand avantaje precum ferestre panoramice mari, geamuri duble si termopan, beneficiaza de incalzire prin centrala termica proprie.

Imobilul a fost deja aprobat pentru reabilitare termica, proiectul fiind pe shortlist.

Situat la etajul 3/P+3, ofera privelisti surprinzatoare fiind inconjurat la propriu de copaci si pomi (nuci, tei, ciresi), cu importanta indubitabila asupra calitatii ridicate a aerului din atmosfera dar si a celui din interior. Presupune costuri reduse de întreținere.

Doriți mai multe informații sau doriti sa programati o vizionare? Va stam la dispozitie oricand la numarul de telefon 0730712987

 

 

Detalii imobil Apartament spatios 2 camere bloc tip vila Dorobanti zona linistita

Camere 2
Strada Naum Ramniceanu
Suprafata 69 m2
Etaj 3/3
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1958
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..