Acest anunt nu mai este activ

Apartament cu 2 camere de vanzare Drumul Taberei - Valea Argeșului

38 m2, 10/11, an constructie: 1978

38.500 €

Ultima actualizare: 3 Septembrie 2020
Rata credit de la 1,048 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Agenție imobiliara va prezintă spre vizionare;Un apartament cu 2 camere, decomandat, suprafața 38 mp, situat la etajul 10/10 deasupra fiind etaj tehnic, balcon inchis in termopan, usa metalica, parchet, gresie, termopan. Se poate vinde mobilat si utilat. Este foarte aproape de liniile de autobuz ce duc spre centrul cat si de viitoarea gura de metrou, piața Valea Ialomiței, scoala Sf. Andrei, grădinițe, parcuri. Necesită igenizare deoarece nu a mai fost locuit in ultima perioadă. Poate fi folosit atât ca si locuința personală cat si pentru închiriere întrucât a fost închiriat cu 300 de euro.

Detalii imobil Apartament cu 2 camere de vanzare Drumul Taberei - Valea Argeșului

Camere 2
Strada Valea Argeșului
Suprafata 38 m2
Etaj 10/11
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1978
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..