Propietar vand ap. 2 cam, conf. 2 sporit , et.2 Militari Rasaritului

40 m2, 2/10, an constructie: 1975

49.900 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,359 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

 

Propietar, vand apartament cu 2 camere, Aleea Zorelelor, confort 2 sporit,decomandat,  etaj 2 din 10,

40 mp.

Usa metalica, termopane, balcon inchis cu termopan, parchet, gresie si faianta, aer conditionat.

Bloc curat si ingrijit cu vecini linistiti, reabilitat si amvelopat de curand. Subsol curat si uscat cu posibilitate de creare boxa individuala.

Pozitionat in  Militari la statia  Rasaritului, stradal, orientat catre rasarit, soare numai dimineata pana in ora 11, supermarket Mega Image  langa bloc, scoala, gradinita, piata. Statie autobuz, troleibuz, maxi-taxi: 336, 136,61, 62 la 1 minut de bloc. Statiile de Metrou Lujerului sau Gorjului in apropiere la 3-4 minute distanta de bloc. Accept credit. Accept firme fara comision la proprietar .Cadastru si intabulare.  Pret: 49.900 negociabil

Detalii imobil Propietar vand ap. 2 cam, conf. 2 sporit , et.2 Militari Rasaritului

Camere 2
Strada Zorelelor
Suprafata 40 m2
Etaj 2/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1975
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..