Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Închiriere apartament 2 camere Tineretului

56 m2, 2/4

450 € / luna

Ultima actualizare: 30 August 2020

Închiriez apartament 2 camere lângă Piata Timpuri Noi, Tineretului, pe o stradă liniștită, in apropiere de Metrou Timpuri Noi si Tineretului, scoli, facultăți, centre comerciale și Parcul Tineretului. Apartamentul este compus din living, dormitor  bucătărie mobilate si utilate,baie cu aerisire in exterior,,dressing pe hol, 2 balcoane închise. Dispune de un loc de parcare platit la ADP.

Detalii imobil Închiriere apartament 2 camere Tineretului

Plata in avans 1 luna
Garantie 450 €
Camere 2
Strada Aleea Bran
Suprafata 56 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..