Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 4 camere Baneasa

137 m2, 1/7

900 € / luna

Ultima actualizare: 27 August 2020

Apartamentul este situat in Ansamblul Rezidential Privighetorilor localizat in Bucuresti, Aleea Privighetorilor, nr 86 P, , ETAJ 1 DIN 7, Ap 2, Sector 1.

Locatia se afla la 5 minute de Gradina Zoologica Baneasa, Baneasa Shoping City, Ikea, Jollie Ville, Ambasada SUA, American International School of Bucharest, Gradinita Disneyland, Gradinita Mark Twain; Gradinita Tinker Bell; Gradinita/Scoala Little London, British School of Bucharest, Liceul Francez „Anna de Noailles”, Scoala Primara si Gimnaziala Avenor College si alte scoli si gradinite private situate in Pipera.

Ansamblul dispune de parcari supraterane si subterane, paza non-stop, centrala a blocului proprie.

Finisarile si mobilierul sunt de inalta calitate.

Apartamentul este compus din bucatarie open space, living, baie, wc servici, si 3 dormitoare.

Apartamentul complet mobilat se inchiriaza cu 900 euro/luna.

In acest pret sunt incluse si 2 locuri de parcare subteran.

La semnarea contractului se cere 2 luni garantie si 2 luni chirie. Etaj 2, Confort: Lux, Compartimentare: Decomandat, numar camere: 4, numar loc de parcare: 2, numar bai: 2, grup sanitar 1, balcoane:2, suprafata utila: 137, anul constructiei: 2010

Detalii imobil Apartament 4 camere Baneasa

Garantie 1600 €
Camere 4
Strada Aleea Privighetorilor
Suprafata 137 m2
Etaj 1/7
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate de renovat
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..