Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Titan metrou, Parc Cuza-IOR, Bloc Nou, 74 mp

74 m2, 4/7, an constructie: 2009

96.070 €

Ultima actualizare: 14 August 2020
Rata credit de la 2,616 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

apartament de 3 camere modificat in 2 camere, raport pret calitate excelent, vedere mixta S,E,V, la 10 minute de Metroul si Parcul Titan, acte complete, Aer conditionat Apometre, Balcon,Centrala termica,Contor gaze,Inst. electrice noi, Inst. sanitare noi, Izolatie termica,Renovat recent,Repartitoare caldura,Termopan,Usa metalica

Detalii imobil Titan metrou, Parc Cuza-IOR, Bloc Nou, 74 mp

Camere 3
Strada titan
Suprafata 74 m2
Etaj 4/7
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2009
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..