Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular - inchiriez 2 camere 1 Mai Chibrit proaspat renovat

55 m2, 4/7

440 € / luna

Ultima actualizare: 10 August 2020

Inchiriem apartament de 2 camere, proaspat zugravit si igienizat, baia refacuta in totalitate in 2018. Apartamentul este partial mobilat, bucataria este complet utilata, termopane, plase de tantari instalate, balcon inchis, bloc reabilitat tehnic, ideal se doreste stabilirea unui contract de inchiriere pe termen lung.

Se poate discuta si negocia o eventuala mobilare / utilare a apartamentului.

Apartamentul este situat aproape de centrul Bucurestiului, pe Bld Ion Mihalache, cu statii RATB, metrou, Mega Image si Lidl in imediata vecinatate.

Detalii imobil Particular - inchiriez 2 camere 1 Mai Chibrit proaspat renovat

Garantie 440 €
Camere 2
Strada Bd Ion Mihalache
Suprafata 55 m2
Etaj 4/7
Bai 1
Mobilat partial
Utilat partial
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..