Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere, la curte, de inchiriat

50 m2, casa

320 € / luna

Ultima actualizare: 8 August 2020

Apartament 2 camere,la curte, suprafata 50mp, mobilat, utilat. Aragaz, frigider, microunde, masina de spalat, centrala proprie, curte interioara comuna, vis.a.vis de Kaufland Obor. Mijloace de transport in comun peste drum, autobuz, tramvai, metrou la 5 min de mers pe jos.

Detalii imobil Apartament 2 camere, la curte, de inchiriat

Garantie 320 €
Camere 2
Strada Callimachi
Suprafata 50 m2
Etaj casa
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..