Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

GORJULUI-APARTAMENT 4 CAMERE

87 m2, Parter/4, an constructie: 1977

92.000 €

Ultima actualizare: 1 August 2020
Rata credit de la 2,505 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament cu 4 camere la parterul blocului situat lângă Piață Gorjului la 1 minut din casă. Are 3 dormitoare ,sufragerie ,2 bai cu geam afară, balcon de 6 m cu latime 140 cm foarte mare izolat plafon,pereti,si pardoseala dupa care are montata gresie portelanata de 60/60,geam termopan peste tot,instalatie sanitara de cupru,instalatie electrica pe cupru,parchet de 11 mm in dormitoare hol ,si sufragerie iar in bucatarie gresie portelanata de 60/60,usile sunt noi elegante ,iar la intrare ușă metalică .Apartamentul are 2 loc de parcare platit pe anul in curs ai o boxa la subsol.Aveti piața la un minut din casă, magazine ,banci, farmacii,statie de transport in comun si metrou la 3 minute,școală, gradinita la 5 minute de casă. Bloc curat ,liniștit, fara muzică sau scandaluri,vecini buni!Școală 1-8,grădinițe, creșe, la 5 minute de casă. Pe spate aveți grădiniță cu pomi si verdeață, in fata la fel pomi care tin umbră, Apartamentul are aer conditionat dar rare ori a fost folosit vara este racoros iar iarna foarte călduros, avem centrala termica langa bloc.Este amplasat intr-un loc unde nu este trafic mare, aveti liniste si tot ce va trebuie in jurul casei.Pretul este 92000 de E . Se poate opta si partial din mobila,toată mobila este pe comandă nimic din magazin.Se poate deschide si un cabinet pe orice profil ,fiind si la parter ,langa ap este cabinet medic de familie,stomatologie si atât. Pretabil cabinet psihologic, cardiologic,endocrinologic de specialitati etc.Va asteptam la vizionare,merita vizionat!!!

Detalii imobil GORJULUI-APARTAMENT 4 CAMERE

Camere 4
Strada Cernisoara
Suprafata 87 m2
Etaj Parter/4
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1977
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..