Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand Apartament 2 Camere UltraCentral 1 min de parc IOR

50 m2, 2/17, an constructie: 1975

90.000 €

Ultima actualizare: 26 Iulie 2020
Rata credit de la 2,450 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere , decomandat . bloc din 1975 reabilitat in 2020 , Geam termopan , Balcon tip loja . 2 debarale . suprafata 50 m2 , la 1 minut de parcul IOR , Bloc cu 3 lifturi , Et. 2 din 17 .Zona linistita , curata , civilizata cu statiu de joaca pt copii in fata blocului , acces rapid la mijloace de transport in comun . Pret usor negociabil .

Detalii imobil Vand Apartament 2 Camere UltraCentral 1 min de parc IOR

Camere 2
Strada Baba Novac
Suprafata 50 m2
Etaj 2/17
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1975
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..