Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

2 camere complet mobilat utiliat zona Auchan Titan Bd 1 Decembrie 1918

38 m2, 4/10, an constructie: 1975

51.000 €

Ultima actualizare: 15 August 2020
Rata credit de la 1,388 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ne vindem apartamentul cu doua camere situat pe Str Codrii Neamtului in zona Auchan Titan, Bd. 1 Decembrie 1918.
Apartamentul a fost renovat complet in 2011 si toate instalatiile au fost schimbate. Blocul este din 1975, etajul 4 din 10, decomandat, bloc anvelopat, usa metalica, geamuri termopan, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, boiler electric in caz de nevoie, apometre si calorimetre, scara este renovata si are camere de supraveghere, liftul este renovat, boxa la subsol, intretinerea este foarte mica.
Se vinde complet mobilat si utilat: mobila, masina de spalat, frigider, aragaz, covoare, perdele
Vizavi este Auchan Titan, Penny, McDonalds. La colt avem statie STB pt 330/335/311/101, tramvaiele 40/19/23, de la scara blocului pana la statia de metrou Titan sunt 1.2km pe jos iar pana la statia 1 Decembrie 1918 sunt 1.3 km.
Acceptam plata cash sau credit, colaboram si cu agentii ( oferim comision 1% )

Detalii imobil 2 camere complet mobilat utiliat zona Auchan Titan Bd 1 Decembrie 1918

Camere 2
Strada Aleea Codrii Neamtului
Suprafata 38 m2
Etaj 4/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1975
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..